Создать игру, создание игр, конструктора игр, игровые движки, разработка игр, сделать игру
Приветствую Вас Гость · Вход · Регистрация  ·  Новые сообщения · Участники · Правила · Поиск · RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Budżetowa szklarnia do 2000 zł
Berru Дата: Пятница, 09.01.2026, 17:28 | Сообщение # 1
Просмотр профиля: Berru

Witam, chciałbym postawić szklarnię, ale budżet mam ograniczony - maksymalnie 2000 złotych. Czy da się znaleźć coś porządnego w tej cenie, czy to będą jakieś chińskie konstrukcje na jeden sezon?
lanin39 Дата: Пятница, 09.01.2026, 18:50 | Сообщение # 2
Просмотр профиля: lanin39

Da się znaleźć coś sensownego w tym budżecie, nie musisz iść w najtańsze chińczyki. Ja kupiłem konstrukcję za podobną kwotę i służy już drugi rok bez problemów. Patrzcie na szklarniaprofimet.pl - oni mają różne rozmiary i da się zmieścić w twoim limicie. Ważne żeby profil był ocynkowany, bo wtedy rdza nie będzie problemem przez lata. szklarnia z poliw?glanu 3x4 to rozmiar, który nie zabije budżetu, a funkcjonalności nie brakuje. Dostawa była darmowa u mnie, co też pomogło zaoszczędzić. Firma Profimet produkuje sama, więc ceny są fabryczne bez marży pośredników. Drzwi i okna były w komplecie, więc nie musiałem nic dokładać. Montaż możesz zrobić sam z jedną osobą do pomocy.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

При полном или частичном копировании материалов сайта ссылка на Make-Games.ru обязательна. Make-Games.ru © 2008 - 2026 Хостинг от uCoz
Топ Разработка игр